Naše namirnice

Koliko god da je ishrana naša svakodnevna životna potreba, svakako volimo i da uživamo u dobroj hrani. Zbog toga u Caribic restoranima poslužujemo uvek svež, ukusan i izdašan obrok.

Proces pripreme hrane u restoranima dešava se ispred vaših očiju, a jedinstvena kobinacija uvek svežih kvalitetnih sastojaka garantuje zadovoljstvo svakog našeg gosta.

Naše opredeljenje je da ne prodajemo proizvod koji nije apsolutno svež. Naše pizze služe se tek izašle iz peći.

Hrana koju vam poslužujemo pripremljena je brižljivo i kvalitetno, a kreirana je s ljubavlju. Kao pravi domaćini, za vas biramo samo najbolje namirnice i vodimo računa da vas u Caribic restoranima uvek očekuje veliki izbor.

Kvalitet obroka

Caribic Pizza koristi isključivo proizvode i sastojke koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i bezbednosti, i u skladu su sa zakonodavstvom i standardima Republike Srbije.

Sve namirnice koje ulaze u naše proizvode prolaze kroz vrlo detaljne i striktne bezbednosne analize i inspekcijske provere.

Svi zaposleni obučeni su tako da je kvalitet i bezbednost hrane osigurana, a same procedure strogo se poštuju. Provere svih procesa i kvaliteta namirnica vrše se redovno u celom sistemu.

Kompanija MMM Pizza Group poštuje zakone i regulative Republike Srbije, i strogo ih se pridržava. Naši dobavljači moraju da poštuju ISO standarde i da poseduju HACCP sertifikate.

Društvena odgovornost

Caribic je posvećen pravim vrednostima, i želi da bude dobar komšija i partner u svakom gradu u kojem imamo restoran.

Okrenuti smo porodičnim vrednostima i zato veliki deo svoga angažovanja usmeravamo na rad sa decom i pomoć mališanima u bolnicama, obdaništima i posebnim ustanovama. U Caribic restoranima postoje kasice za prikupljanje priloga, a zahvaljujući dobroj volji naših gostiju, prikupljamo novac za one kojima je to najpotrebnije. Novac iz kasica ide Dečjem selu „Milorad Pavić“ u Sremskoj Kamenici.

Takođe, pomažemo i akcije dobrovoljnog davanja krvi, u cilju afirmacije davalaštva krvi u Srbiji i pomoći onima kojima je krv najpotrebnija.

Dobavljači

Ozbiljno shvatamo pitanje kvaliteta hrane i postavljamo visoke standarde kako interno u kompaniji, tako i našim dobavljačima koji imaju veliku ulogu u ostvarivanju našeg uspeha, isporučujući nam najkvalitetnije proizvode po konkurentnim cenama.

Zajedno sa dobavljačima kompanija kreira nove proizvode i teži da našim kupcima obezbedi prepoznatljiv i neodoljiv ukus koji je identičan u svakom od naših restorana.

Zaštita životne sredine

Caribic ima visoke standarde u oblasti zaštite životne sredine i čistoće restorana. Naši restorani se svakodnevno temeljno čiste, a naši radnici čiste i u širem krugu oko restorana, i time doprinose zaštiti životne sredine i pravoj slici o našoj kompaniji.